След решението на Националния съвет на БСП  за провеждане на

...
След решението на Националния съвет на БСП  за провеждане на
Коментари Харесай

Отчетно-изборната кампания в БСП-София започна по график

След решението на Националния съвет на БСП  за осъществяване на отчетно-изборна акция в градската организация в София, тя стартира по график, оповестиха през вчерашния ден от " Позитано " 20. Работна група от 120 индивида е натоварена с нейната организация  във всички 24 региона в София. В групата са включени партийни членове  от  регионите, на младежкото обединяване, на дамите социалистки и ветераните. Участват и трима някогашни градски ръководители.
В акцията всеки социалист може да предлага и гласоподава зa ново управление на ОПО, делегати на районната и градска конференция, за ръководител и членове на Районните и Градския съвет, и на Районните и Градската  контролна комисия.
На идните съвещания ще бъдат обсъждани и материали за Европейските избори, признати от Народно събрание на Българска социалистическа партия.  
До цялостен цикъл доклади и избори се стигна откакто общинските съветници на Българска социалистическа партия не извършиха решение на Националния съвет на партията. Те поддържаха претендент за ръководител на СОС от Политическа партия - Демократична България, без да са нужни техните гласове за пускане работата на СОС. Разпределиха си  комисии с ГЕРБ, като избраха за ръководител на комисията за противопоставяне на  корупцията представител на ГЕРБ. С това, вместо смяна на досегашния модел на ръководство в  София, те го връщат и утвърждават.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР